پنجشنبه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۳، ۰۷:۲۳ ب.ظ

آشپزی، سبک زندگی،دانستنی ها

زندگی واقعا ساده است، ما اصرار داریم آن را پیچیده کنیم «کنفسیوس »

آموزش پخت خورشت ریواس با مرغ

  • ۱۰۹۶

خورش ریواس با مرغ یک خورشت پرخاصیت و خوش طعم است که در فصل های بهار و تابستان که گیاه ریواس فراوان است می توان آن را تهیه کرد. در این پست آموزش پخت خورشت ریواس با مرغ را برای شما ارائه می دهیم.

خورش ریواس را به روش های مختلفی می توان تهیه کرد. از میان دستور پخت های مختلفی که برای تهیه خورشت ریواس وجود دارد ما آموزش پخت خورشت ریواس با مرغ را انتخاب کرده ایم که بسیار خوشمزه و خوش طعم است.

طرز تهیه خورشت ریواس با مرغ

گیاه ریواس را می توان به شکل خام، شربت ریواس، مربای ریواس هم میل نمود. خورشت ریواس هم یکی از مشتقات ریواس است که با خوردن آن می توان خاصیت ریواس را دریافت کرد.

برخی از خواص ریواس عبارتند از: حفظ شادابی پوست، افزایش اشتها، پاکسازی خون، کاهش چربی، عفونت زدایی و ...

بیشتر بدانیم: خوردن ریواس چه نفعی به بدن ما می رساند؟

مواد لازم برای خورشت ریواس با مرغ

گوشت مرغ: یک سینه ریواس تازه: نیم کیلو گرم جعفری: 150 گرم نعناع: چند دسته پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری

تهیه خورشت ریواس با مرغ: ریواس تازه

دستور پخت خورشت ریواس با مرغ

پیازها را پوست بکنید و ریز و نگینی خرد کنید می توانید آن ها را رنده کنید تا در خورش شما معلوم نباشند.

پیاز ها را با مقداری روغن در قابلمه سرخ کنید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

سینه مرغ را به صورت نگینی و درشت خرد کنید و به پیاز شرخ شده اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید. مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه مرغ ها کمی طلایی شدند کمی رب گوجه فرنگی به آن ها اضافه کنید و تفت دهید. مراقب باشید رب ته نگیرد.

مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا با حرارت ملایم به مدت یک الی یک و نیم ساعت به آرامی بپزد تا گوشت مرغ نرم شود.

در زمانی که گوشت مرغ در حال پختن است نعناع و جعفری را خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید.

بعد از حدود یک ساعت که آب مرغ کم شد ریواس نگینی خرد شده و نعناع و جعفری که تفت دادید را به درون قابلمه بریزید.

برای حفظ خاصیت ریواس مدت زمان زیادی آن را نپزید و بعد از حدود نیم ساعت که خورشت ریواس شما جا افتاد آن را خاموش کنید. خورشت ریواس شما آماده است.

نکات تکمیلی برای پخت خورشت ریواس با مرغ

  • می توانید به جای رب گوجه فرنگی از رب انار هم استفاده کنید (البته به مقدار کمتر) و یا می توانید آن را حذف کنید و به جای ان از مقداری زعفران استفاده کنید.
  • به جای مرغ می توانید از گوشت گوسفند، گوشت بوقلمون و ... هم استفاده کنید.
  • اگر طعم ترش خورش ریواس برای شما ناخوشایند است می توانید مقدار کمی شکر به آن اضافه کنید.
  • خورشت ریواس با این مقدار مواد اولیه برای چهار نفر کافی است.

آموزش پخت خورشت ریواس با مرغ به همین راحتی بود که ملاحظه کردید. پیشنهاد می کنیم آن را تهیه کنید و از طعم خاص و کمیاب آن لذت ببرید

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

معرفی کوتاه

یک دانش مکانی برای نوشتن مطالب مفید

قوانین و مقررات

محتوای دلخواه شما

تماس با ما

  • تماس با نویسندگان یک دانش